Caravana Filmului „Mai Departe” Kaufland în Regiunea Constanța

Într-o zi de toamnă pictată în culori vii, Constanța a devenit gazda unei odisei cinematice, o experiență care a imprimat o amprentă indelibilă în inimile spectatorilor. Este vorba despre filmul “Mai Departe,” o realizare cinematografică regizată cu măiestrie de Tedy Necula, care a adus pe ecran povestea vieții lui George Baltă – un sportiv de rugby convertit în maratonist în scaun rulant și speaker motivațional, după ce un accident nefericit l-a lăsat paralizat.

George Baltă, cu spiritul său indomabil, ne arată cum o tragedie poate fi transformată într-un triumf al voinței. Acesta nu este doar un maratonist în scaun rulant, ci și un orator puternic, ale cărui cuvinte au inspirat și continuă să inspire mulți oameni să își înfrângă propriile obstacole și să își urmeze drumul, indiferent de dificultăți.

Turneul filmului “Mai Departe” în Constanța a fost o realizare logistică impresionantă, datorită eforturilor concertate și a excelentei organizări a gazdelor. Trei locații selecte din oraș au găzduit proiecțiile acestui film, oferind publicului oportunitatea de a se angaja într-un dialog emoțional cu povestea lui George.

Prima proiecție a încălzit sufletele la Colegiul Național „Mircea cel Bătrân”, unde directorul Vasile Nicoară a jucat un rol esențial în succesul evenimentului. A urmat Facultatea de Arte a Universității Ovidius, unde publicul a fost martor la transformarea lui George Baltă, cu ajutorul decanului facultății, prof.univ.dr. Daniela Vitcu, care a facilitat acest eveniment.

Turneul a continuat la Academia Navală „Mircea cel Bătrân”, unde sala de proiecție cu 300 de locuri a fost umplută până la refuz de privitori captivați de povestea lui George. Adina Bocai a fost cheia succesului acestui eveniment. Ultima proiecție a avut loc la Colegiul Național „Mihai Eminescu,” sub îndrumarea directorului Bianca Ibadula, oferindu-le elevilor și profesorilor o sursă de inspirație și curaj.

Odiseea filmului “Mai Departe” în Constanța a fost o experiență care a demonstrat că, indiferent de adversitățile vieții, prin determinare și voință putem transforma tragedia într-un triumf. George Baltă și echipa sa au îmbrățișat inimile locuitorilor din Constanța cu un mesaj puternic de inspirație, reiterând ideea că viața poate și trebuie să continue, indiferent de circumstanțele cu care ne confruntăm.