Comunicat de presă: ACAS, Asociația Euro Fest și Asociația Românii Care Se Ajută organizează Crosul „Mai Departe”

Timișoara, 4 Noiembrie 2023 – ACAS – Asociația pentru Capacitarea Abilităților Speciale, împreună cu Asociația Euro Fest și Asociația Românii Care Se Ajută, organizează Crosul „Mai Departe” pe 4 noiembrie 2023, la Parcul Central Timișoara.

 

 

Evenimentul este inspirat de cel mai nou film al regizorului Tedy Necula, „Mai Departe”, în care rugbistul George Baltă își joacă propriul rol. După un accident care îl lasă paralizat, George devine un maratonist în scaun rulant și un speaker motivațional, într-o poveste despre puterea de a merge mai departe, indiferent de obstacole.

 

Crosul „Mai Departe” începe la ora 9:30 cu socializare și strângerea participanților, urmată de încălzirea la ora 10:00 și startul cursei. Cursele de 1,2 km și 2,4 km sunt deschise tuturor, indiferent de vârstă sau condiție fizică, și au fost create pentru a fi abordate de oricine.

 

George Baltă și Tedy Necula vor începe evenimentul cu două discursuri inspiraționale, menite să motiveze participanții să meargă „Mai Departe” în propriile lor aspirații și visuri.

 

Participând la acest eveniment, veți susține povestea uimitoare a lui George Baltă și veți contribui la răspândirea mesajului de perseverență și curaj.

 

Detalii despre eveniment:

Data: 4 Noiembrie 2023
Ora: 9:30 socializare / strângerea, ora 10:00 încălzirea și startul cursei
Locație: Parcul Central Timișoara
Vă așteptăm cu drag la Crosul „Mai Departe”!

 

Despre ACAS, Asociația Euro Fest și Asociația Românii Care Se Ajută

ACAS – Asociația pentru Capacitarea Abilităților Speciale, Asociația Euro Fest și Asociația Românii Care Se Ajută sunt trei organizații non-profit dedicate susținerii persoanelor cu dizabilități, promovării culturii europene și ajutorului reciproc în comunitatea românească. Prin evenimente precum Crosul „Mai Departe”, acestea își propun să inspire și să mobilizeze publicul larg în scopuri filantropice și de conștientizare.