„Mai departe” – Peste 1500 de oameni la PREMIERA de Gală a filmului

„Mai departe” – O lecție de viață, de curaj și de perseverență
Pe 19 octombrie 2023, filmul „Mai departe” a strălucit pe ecranul mare, într-o premieră de gală unde peste 1500 de persoane au umplut complexul sportiv național „Arcul de Triumf”. Povestea lui George Baltă, un inspirațional rollercoaster de emoții, a cucerit inimile spectatorilor și a înregistrat un succes răsunător.

Filmul, regizat de Tedy Necula, prezintă povestea lui George – un sportiv de rugby care devine paralizat în urma unui accident în timpul meciului. În ciuda acestui obstacol major, George refuză să se lase învins. El devine un maratonist în scaun rulant și un vorbitor motivațional, demonstrând că nicio barieră nu este prea mare pentru un spirit neînfricat.

După premieră, publicul a avut numai cuvinte de laudă pentru „Mai departe”. Iată câteva dintre reacțiile lor:

Iulia P. a declarat: „Acest film este un adevărat tribut adus forței umane și determinării. George este o inspirație pentru noi toți. Am plâns, am râs și am fost mișcată în moduri pe care nu le-am mai experimentat înainte la cinema.”

Valentin M. a adăugat: „Este un film care te face să te simți recunoscător pentru viața pe care o ai și te îndeamnă să nu te lași doborât de împrejurări. Este o poveste despre cât de puternic poți fi atunci când te confrunți cu adversitatea.”

Florina D. a fost de acord: „Filmul îți oferă o nouă perspectivă asupra vieții. Este o poveste despre a merge mai departe, indiferent de obstacole.”

 

Alexandru S. a spus: „’Mai departe’ este un film care te atinge profund. Este o poveste de viață reală, cu o lecție puternică. Trebuie să-l vezi.”

Gabriela C. a concluzionat: „Este un film care îți schimbă viața. Te face să te gândești la ceea ce înseamnă cu adevărat să fii puternic și să nu te pierzi în fața adversităților.”

 

„Mai departe” este mai mult decât un film – este o lecție de viață. Este un testament al rezilienței umane și al spiritului de luptător. Acest film va rămâne cu siguranță în inimile spectatorilor mult timp după ce s-au încheiat creditele.